Urbant Liv
Naturligvis

Att välja rätt färger

Tiden var inne för att ta adjö av några Smartpanelfärger och önska nya välkomna. Vi har rensat lite, sorterat, tagit ut något och lagt till andra. Vi har arbetat fram ljuvliga nya färger och komponerat tre olika paletter. Dessa tre gör det enklare för dig att välja färger till ditt hem!

Alla färger hittar du här

HARMONISK - Sval sommar och lätt havsbris

Här hittar du våra nya svala, dämpade grågröna färger. Sval sjö är ljus och lätt medan Havsbris är en ton mörkare. Sätter du dem tillsammans med Klassisk vit eller Bomull kommer de att framstå som klara och rena. Med jordfärger i övrig interiör, som brunt och grått, dämpar de sig avsevärt och den somriga känslan avtar. I denna paletten hittar du även Denim Blå; en vacker och tidlös blå.

Färger: Denim Blå, Sval Sjö, Havsbris, Klassisk Vit och Dämpad jord.

 

 

NATURLIGTVIS - Dämpade toner i beige brunt och blått

Vi skandinavier älskar det naturliga; de färgerna naturen skapar. I många år har vi troget inrett med beige och bruna nyanser. I paletten Naturligtvis har vi valt ut de bästa naturliga färgerna; Bomull och Ljus Sand som du så väl känner igen och kompletterat med att par nya färger vi tror du kan fatta tycke för; Dämpad Blå, Grafit och Dämpad Jord.

Färger: Dämpad Blå, Dämpad Jord, Ljus Sand, Bomull och Grafit

URBANT LIV - Grått passar till allt

I det urbana hemmet passar det alltid med grått; olika gråtoner kombinerat med klassisk vit blir aldrig fel. Vi har valt ut färgerna Betong och  Grafit. Betong är ljus och neutral. Grafit är lika neutral men mörkare och mer dramatisk. 

Färger: Betong, Grafit och Klassisk Vit.