INTEGRITETSPOLICY FÖR BYGGMA ASA

Denna webbplats ägs och drivs av Byggma ASA (organisationsnummer 979 165 285). Vi värnar din personliga integritet och skyddar alltid den information vi har om dig. På den här sidan informerar vi om hur vi hanterar dina personuppgifter och om vilka rättigheter du har. Vi hoppas att vi på detta sätt bidrar till att du känner dig trygg i ditt förhållande till oss som företag. Det är nämligen mycket viktigt för oss. Tveka inte att ta kontakt med oss direkt om du har några frågor.

Hur används dina personuppgifter?
Byggma ASA lagrar och använder de personuppgifter som samlas in om dig utifrån din användning av vår webbplats. Om inget annat specifikt anges när du lägger in personuppgifter på vår webbplats är det Byggma ASA som är ansvariga för hanteringen av dina personuppgifter.

Vem kan vi komma att dela informationen med?
Uppgifter kan vidarebefordras till Byggma ASA:s samarbetspartner i de fall då en samarbetspartner är inblandad i att administrera fördelningen av relevant material eller information, men de lämnas i annat fall inte ut till någon annan. Vi kan ge nödvändig information till relevanta myndigheter i de fall vi är ålagda att göra det efter godkännande eller begäran från dig. 

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev
Om du väljer att prenumerera på ett nyhetsbrev från oss ombeds du att uppge viss information om dig själv, till exempel namn och e-postadress. Dessa uppgifter används för att administrera och skicka ut nyhetsbrevet via e-post.

Vem skyddar dina personuppgifter?
Byggma ASA har vidtagit nödvändiga tekniska åtgärder för att säkerställa att uppgifterna är skyddade mot olyckstillbud, ändringar, otillåten spridning av eller otillåten tillgång till uppgifterna, samt alla andra former av otillåten hantering. Det är vårt jobb att skydda dina personuppgifter på ett bra och tryggt sätt.

Dina rättigheter:
Du har rätt att när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter, ändra information som du tidigare har uppgett, dra tillbaka ett samtycke och meddela att du motsätter dig vidare hantering av dina personuppgifter, eller att du inte vill ta emot ytterligare information från Byggma ASA.

Kontakta oss via e-post: byggma@byggma.no 

Information om cookies
Vi samlar in information om dig och dina användarvanor och preferenser med hjälp av cookies/informationskapslar. Vi använder oss av informationskapslar för att anpassa innehåll och annonser utifrån vad vi tror att du har störst intresse av. Vi använder dem även för att använda funktioner för sociala medier mer målinriktat och för att analysera vår trafik.

Samtycke
Genom att besöka webbplatsen byggma.no eller andra kommunikationskanaler som registrerar eller överför information om dig till Byggma ASA, bekräftar du att du har läst denna integritetspolicy och godkänner att informationen om dig hanteras som beskrivits. Om du inte godkänner riktlinjerna för personuppgiftsskydd bör du inte använda vår webbplats. Observera att villkoren i integritetspolicyn kan ändras. Därför bör du regelbundet gå igenom dessa villkor för att säkerställa att du fortsatt ger ditt samtycke.

Frågor?
Om du har frågor om vår integritetspolicy är du välkommen att skicka ett mejl till byggma@byggma.no